Beaumont House

Beaumont House

Renovation

Northern Edge Studio was engaged to oversee a range of renovations to this wonderful split-level home in Beaumont that overlooks Gleeson Creek.

The home is a fantastic example of the 1960s experimental building style which changed the levelling approach, putting the living areas on the upper level to enjoy the views whilst putting the bedrooms on the ground level. This innovative approach to living as a layout the house to experience wonderful views and fantastic northern light on a tight block.

Our role in the project is to ensure that this house is maintained for future generations to enjoy by strengthening it’s street presence and giving the rear deck a new lease of life.

Our staged approach to the renovation is key to ensuring that the house will retain its character and once again shine.

Collaborators


  Northern Edge Studio

  Jack Adcock Consulting Engineers